Recensies

Tineke Tees, Account Manager Vakantiebeurs (Jaarbeurs): Voor de 50ste editie van de Vakantiebeurs heb ik op een erg prettige manier met Debby samengewerkt. Zij gaat zeer efficiënt en professioneel te werk en presteert goed onder tijdsdruk. Debby weet op de juiste manier prioriteiten te geven aan haar werkzaamheden waardoor deadlines worden gehaald. Ik heb Debby leren kennen als een vriendelijke, behulpzame en zeer creatieve collega die altijd in oplossingen denkt. Ze kan snel schakelen en staat altijd open voor nieuwe acties. Debby heel erg bedankt voor jouw positieve energie en bijdrage aan deze 50ste editie van Vakantiebeurs. Veel succes en wellicht tot volgend jaar!

Marije Spijkerman, Campagne Manager Vakantiebeurs (Jaarbeurs): Samen met Debby heb ik de campagne voor de 50e editie van Vakantiebeurs vormgegeven en contentmatig gevuld. Hierbij was Debby hoofdverantwoordelijke voor content, wat haar goed ligt en wat ze supergoed deed. Ondanks de tijdsdruk, de hoeveelheid én de diversiteit van het werk wist zij efficiënt, professioneel en nauwkeurig te werk te gaan. Debby kan goed prioriteren en haalt haar deadlines. Ik heb haar ervaren als een prettige en behulpzame collega, die altijd wil mee denken en bereid is te helpen waar nodig. Een aanwinst voor het Vakantiebeurs team! Succes, en wellicht tot volgend jaar :)

Thomas Rühl, Market Manager DACH & DK, Vacanceselect: Debby has managed and supported the german market regarding PR, Events and many more marketing activities. With a very structured and efficient way of working she was always doing a fantastic job.

Susanne Breed, Brand Marketeer, Vacanceselect: Eigenlijk wil ik haar het liefst helemaal voor mezelf houden; maar ja, ze is gewoon té goed en té leuk om niet met anderen te delen. Na ruim 8 jaar nauw met Debby te hebben samengewerkt kan ik uit ervaring zeggen dat ze: een groot organisatietalent is, projecten tot in de puntjes verzorgt én dit doet met een enorme gedrevenheid en toewijding. Ze ontzorgt, is betrouwbaar, enthousiast, oprecht en heeft in het bijzonder een groot hart voor duurzaamheid. Debby is zo iemand waarbij je gewoon weet dat het in goede handen is.

Kirsten Zwart, HR administrator, Vacanceselect: Debby is gemotiveerd, neemt verantwoordelijkheid en geeft veel committent en is daarbij rustig en prettig in de omgang. Een groot organisatietalent , alles tot in de puntjes verzorgt en elke stap met volle enthousiasme. Al ruim 8 jaar een fijne collega , onwijs plezierig samen met je gewerkt tijdens de DTO ( duurzaam toeristisch ondernemen en de PV ( personeel- verenging ) meetings en op de beurzen!

Chantal Zeelig, Partner Connections, Vacanceselect: Ruim 10 jaar collega's van elkaar. In het begin samen bij Partner Support, later ging Debby al de weg in richting Marketing/ Promotions. Debby is een hele rustige en fijne collega om samen met te werken en die zeker van aanpakken houdt. Ook binnen Vacanceselect is Debby altijd bezig met organiseren (o.a. PV-uitjes, teamlid van Duurzaam Toeristisch Ondernemen)... Ik kan Debby zeker aanraden als organisator van een evenement, met al haar ervaringen komt dat zeker goed!

Marijke Nanne, Growth Owner Retention Team, Vacanceselect: Debby is een super gemotiveerde en professionele collega. Ze regelt beurzen, fototrips, persreizen en joint-promotions tot in de puntjes. Een betere organisator kun je je niet wensen.

Daniëlle Mulder, Partner Support, Vacanceselect: Samen met Debby zorg gedragen voor de Personeelsvereniging, met Debby als voorzitter. Altijd vol enthousiasme en met creatieve ideeën. Ook voor het organiseren van de diverse uitjes draait Debby haar hand niet om! Ook diverse malen de kans gehad om met Debby op de verschillende beurzen te staan, denk hierbij bijvoorbeeld aan de Vakantiebeurs in de jaarbeurs, of de Smaak van Italië in Haarzuilens. Onze stand is altijd op en top verzorgd en trekt hierom ook volop bezoek. Het is daarom ook een groot gemis dat Debby ons zal verlaten, ik ben er van overtuigd dat ik haar zeker nog ga tegenkomen. Ik zou iedereen willen aanraden om Debby in te schakelen wanneer er een succesvol evenement georganiseerd moet worden.

Martijn van der Kroef, Technical Product Owner, Vacanceselect: Debby is een groot organisatorisch talent met veel oog voor detail. Als je iets aan Debby over laat, dan kan je er altijd op vertrouwen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Daarnaast is ze een ontzettend leuke, vrolijke en enthousiaste collega waarmee ik met veel plezier heb samengewerkt op diverse e-commerce projecten en binnen de personeelsvereniging van Vacanceselect.

Sabina Fa, Product Owner, Vacanceselect: Wow, meewerken op een beurs die Debby heeft georganiseerd is altijd een feestje! Debby zort ervoor dat elke beurs uniek en bijzonder goed georganiseerd is. Op een rustige manier houdt Debby het overzicht en kun je daarom doen waarvoor je op de beurs bent: op een leuke ongedwongen manier met de klant in gesprek gaan. Ook binnen Vacanceselect is Debby een drijvende kracht. Van het organiseren van geweldige en originele PV-uitjes tot het behalen van het Travelife certificaat voor een Duurzame Organisatie. Al ruim 10 jaar een heel fijne collega!

Alessandro van de Loo, General Manager Partner Campsites, Vacanceselect Group: Debby heeft in de afgelopen jaren onder andere altijd gezorgd voor een op en top beursbeleving voor de Vacanceselect gasten. Van het verzorgen van een mooie stand, tot het managen van samenwerkingen met andere bedrijven en het aansturen van stand personeel, dit is door Debby altijd perfect uitgevoerd. Zowel in Nederland en in Duitsland, zowel in een beurshal als outdoor. Ook het plannen en begeleiden van persreizen en trips voor bloggers en influencers heeft voor Debby geen geheimen!

Suzanne Hendriks, HR-Manager Vacanceselect: Debby ken ik nu ruim 8 jaar en omschrijf haar als iemand die professioneel is, uitstekend haar vak verstaat met hart voor de zaak. Debby heeft oog voor detail en stelt met zorg o.a. onze beurzen samen. Ze zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld en overal over is nagedacht. Ze is zelfstandig, accuraat en uiterst vriendelijk. Bij Vacanceselect nemen we afscheid van een zeer geliefde collega!