Blog #2: Vliegende start & surprise, surprise!

Zuid-Scharwoude, 31 juli 2019

Tussen de voorbereidingen door zette ik hier en daar wat lijntjes uit, want hoewel iedereen mij adviseerde "Geniet nou even van je vrije tijd, het is nu 🌞 zomer🌞!" kon ik niet wachten op mijn eerste opdracht. Natuurlijk genoot ik tegelijkertijd van de zonnige dagen maar ik wilde niet meer wachten. Het was geen kwestie van het mezelf niet gunnen maar juist de drang om weer lekker aan de slag te gaan. Eigenwijs😬 als ik kan zijn (en tegen het advies van manlief in) begon ik met afspraken inplannen met mogelijke opdrachtgevers. De eerste opdracht kwam echter geheel onverwacht, op een feestje van een oud collega, ironisch genoeg. Of ik een persreis wilde organiseren voor Vacanze col Cuore, voor de oud-eigenaar en oprichter van Vacanceselect. Naar twee glamping resorts in Toscane....ja natuurlijk wil ik dat! Al flink ervaren met het organiseren van persreizen greep ik deze kans met beide handen aan. Fijn om met een opdracht te starten dat voelt als een thuiswedstrijd. Inmiddels heb ik een mooi programma in elkaar gezet en vertrek ik samen met mijn favoriete PR-man Hein van Dam 😜 begin september met een groep journalisten en influencers naar het mooie Toscane🇮🇹.

Ook maakte ik een afspraak met een van 'mijn' account managers bij de Vakantiebeurs. Met haar heb ik voor Vacanceselect jarenlang de stand geregeld. Gewoon even bijpraten en wie weet, waar het ooit misschien tot zal leiden. Na een gezellige lunch en goed gesprek ging ik weer huiswaarts om vervolgens ons gesprek nog even samen te vatten op de mail. Twee dagen later werd ik gebeld door de Brand Manager van de Vakantiebeurs. Of ik op gesprek wilde komen, ze zoeken iemand voor een tijdelijke marketingrol. Natuurlijk wil ik dat! Marketing & De Vakantiebeurs is voor mij een match made in heaven😍 En zo mocht het zijn, ik ga vanaf half augustus tot eind januari interim aan de slag voor de Vakantiebeurs. Hoe cool is dat🤩

Klein detail.....het ging ineens zo hard, ik moest mij nog wel inschrijven bij de Kamer van Koophandel om die opdrachten ook daadwerkelijk te kunnen formaliseren. 29 juli 2019 werd de dag dat Go Brand New officieel van start ging, een datum die de boeken in gaat! 👊

Deze gedenkwaardige dag ging niet zomaar voorbij.....overdag ging ik lekker aan de slag met de persreis en mijn website. Rond half 6 kwam Johan thuis, Emily al opgehaald van de kinderopvang. Heerlijk om dat blije meisje weer te knuffelen💞. Johan stelt voor dat ik samen met haar Bryan even ophaal bij mijn zwager, die oppasdienst had die dag. Dus loop ik samen met haar een huizenblok verder. Opeens zie ik dat Johan met de fiets achter ons aankomt. Raar🤔, denk ik nog. Ik vraag of hij de oven wel heeft uitgezet, want daar stond een ovenschotel in. "Ja hoor, die zetten we zo weer aan. Ik dacht ik ga toch even gezellig mee". Ik zoek er niets achter en denk gewoon dat hij zijn kleine mannetje zo gemist heeft dat hij toch mee wilde om hem op te halen.

Ik kom binnen en ook Joyce is al thuis van haar werk. Bryan en Ilse zitten op de bank. Uitgeput maar voldaan van een bezoekje Ballorig die middag. Ik geef ze een knuffel en vraag Bryan of ie zijn slippers aandoet, want we gaan naar huis om te eten. Hij kijkt me glazig aan en op dat moment stormt mijn familie naar binnen vanuit de tuin "Surprise!!!" Het moet even landen. "Voor mij?!" is mijn eerste reactie. "Ja, voor jou!" Zo'n bijzondere dag mag niet zomaar voorbijgaan vinden ze. We proosten 🍾 in de tuin op Go Brand New en ben ontzettend blij verrast door deze lieve actie. We brengen gauw de kids naar bed, uiteraard is ook de oppas geregeld. We gaan namelijk lekker uit eten, daar ben ik altijd voor in! Dank je wel lieve familie💖